Door-Team

Door-Team Oy tarjoaa ratkaisuja erilaisiin ovi-, portti- ja aitajärjestelmiin. Erikoisosaamiseemme kuuluu tuotteiden automatisointi ja sähköistys. Pitkäaikaisen tuotekehityksen ansiosta meiltä löytyy varma ratkaisu vaativimpiinkin kohteisiin. Palveluihimme kuuluu suunnittelu, asennukset, huolto ja varaosapalvelu. Yhteistyöverkostomme avulla palvelemme koko Suomen alueella.

Asiakkaamme Teknikum Oy porttiasennus

Teknikum Oy on Sastamalassa sijaitseva polymeeriteknologian yritys, jonka sisäänkäynnin portti kaipasi uudistusta nykypäivään. Portilta odotettiin sekä kulunvalvontaa, luotettavuutta, turvaa kuin toimintavarmuutta.

Kohteeseen asennettiin Doorteamin omaa mallistoa oleva Tecno portti, joka räätälöitiin juuri tähän kohteeseen erikoisprofiileilla. Portti on kasattu ruuviliitoksin eli muista markkinoilla olevista porteista poiketen siinä ei ole laisinkaan hitsaussaumoja.

Asennus tehtiin hyvässä yhteistyössä Satagroupin kanssa joka toimi projektin pääurakoitsijana. Satagroup toimii Pirkanmaan alueella Doorteamin yhteistyökumppanina niin asennuksissa kuin huolloissa.

Laadukkaat DT -tuotteet

Laajasta valikoimastamme löytyy tuotteet niin loppukäyttäjille kuin ovien ja porttien asentajillekin. Tarvitset sitten räätälöityä porttia erikoismitoin, standardikokoista autotallinovea tai varaosia asennustöihin, meiltä löytyy ratkaisu.

Door-Team on koonnut oman maahantuonnin ja harkittujen jälleenmyyntiedustusten avulla oman DT -tuotevalikoiman: DT Termo -nosto-ovet, DT Total -ovikoneistot, DT Tecno -portit ja DT Titan -aitajärjestelmät. Oman maahantuonnin avulla tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan laatutuotteita, nopealla ja joustavalla toimituksella.

Oikeanlaisen tuotteen valinta kohteeseen tapahtuu aina asiakkaan kanssa yhteistyönä. Valintaa tehdessä kartoitetaan tekniset ominaisuudet, kuten ohjauslaitteet ja portin tai oven aukeamistapa, eristävyys, turvallisuusedellytykset, tuotteen materiaali ja väritys sekä alueen tai rakennuksen tyyliin sopiva ulkonäkö.

Door-Team Oy
Savipajakatu 5
28610 Pori

044 373 7002

teppo.tamminen
(at)doorteam.fi