Asennus, huolto

Door-Team-asennus-ja-huolto-teollisuusportit

Asennukset - ovet, portit, aidat

Door-Teamin kautta on saatavilla asennukset kaikkiin tarjolla oleviin tuotteisiin. Teemme asennukset kattavan yhteistyöverkostomme avulla. Valmistelemme pohjat, teemme perustukset sekä asennamme ja testaamme tuotteet ennen käyttöönottoa. Asiakas saa käyttöönsä aina valmiin paketin. Kun työn on tehnyt ammattilainen, ei väärin tehdyistä tai puutteellisista asennuksista tarvitse huolehtia.

Ovien ja porttien sähköistys on Door-Teamin erikoisosaamista. Tuomme maahan erilaisia sähköisiä ohjausjärjestelmiä kauko-ohjaimista liiketunnistimiin.

Kysy lisää tuotteistamme!

Ovien ja porttien huolto

Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on tarjolla asiantuntevaa huoltopalvelua kaikkiin ovi- ja porttiratkaisuihin. Huolto pidentää laitteiden käyttöikää, olipa kyseessä sitten uudehkot tai vanhat ovet ja portit.

Pääsääntöisesti toimimme Länsi-Suomen alueella, mutta verkostomme avulla voimme tarjota palveluita koko maan laajuudella. Teemme aina asiakkaan kanssa räätälöidyn sopimuksen ja tarvittaessa tarjoamme asiakkaille 24h päivystyspalvelun. Tarvittaessa huollamme laitteet myös kertaluontoisesti.