Door-Team asiakascase

JiPS Oy

Sastamalassa sijaitseva markkinointiin erikoistunut teollisuustoimisto JiPS muutti toimitiloihin, jossa oli valmiina portti ja aita – huonokuntoiset sellaiset. Vanha portti oli käsikäyttöinen, kiinteistöön ulkonäöllisesti sopimaton ja epävarma käyttää.

Uusi portti haluttiin sävyttää kiinteistöön sopivalla sävyllä sekä varustella GSM vastaanottimella. Kohteeseen hankittiin 6m leveä konekäyttöinen DT BS IZ-1200 DT Techno portti, joka maalautettiin siniseksi. Porttiin tuli sekä puhelinohjaus että kaukosäädintoiminto.

JiPS Oy, Sastamala, http://www.jips.fi

Luvata Oy

on osa Luvata-konsernia ja työllistää noin 330 osaajaa Kupariteollisuuspuiston alueella. Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan sovellutuksia käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, ilmanvaihto- ja jäähdytinteollisuudessa sekä kulutustuotteissa

Kohteeseen on toimitettu monenlaisia portteja ja ovia.

Luvata Oy, Pori, http://www.luvata.com/suomi

Satamaito Osuuskunta, Pori

Osuuskunta Satamaidolla on pitkät perinteet. Meijeri on toiminut itsenäisenä satakuntalaisten maidontuottajien omistamana yrityksenä jo yli sadan vuoden ajan. Meijeritoiminta alkoi Porissa vuonna 1902

Satamaidon omistavat 240 satakuntalaista maidontuottajaa, jotka toimittavat korkealaatuista ja tuoretta lähimaitoa jalostettavaksi Porin meijeriin.

Door-Team on toimittanut kohteeseen kaikenlaisia ovia ja ja kohteen portit/aidat

Satamaito Osuuskunta, http://www.satamaito.fi/

Ilmailulaitos / Porin lentokenttä

Porin lentoasema sijaitsee Porin kaupungissa, Satakunnan maakunnassa, kaksi kilometriä keskustasta etelään. Se on tärkeä koulutus- ja harrastelentoasema, ja lentoasemalla toimii muun muassa Suomen Ilmailuopisto ja WinNovan lentotekniikan koulutus.
Door-Team on toimittanut kohteeseen nosto-ovia sekä portteja.

Porin lentokenttä, http://www.finavia.fi/fi/pori/