Muut tuotteet

doorteam-ovet

Muut tuotteet

Ovikoneistot

DT -ovikoneistot soveltuvat kaikille eri ovi- ja porttityypeille. Myös aiemmin asennettu käsikäyttöinen ovi on mahdollista sähköistää jälkikäteen.

Ohjausjärjestelmät

Ovien ja porttien sähköistys on Door-Teamin erikoisosaamista. Tuomme maahan erilaisia sähköisiä ohjausjärjestelmiä kauko-ohjaimista liiketunnistimiin. Ovien ja porttien ohjaukseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja, kuten radio, tutka, vetokytkin, painike- sekä koodinäppäimistöjä. Kaikki toimittamamme koneistot ja ohjauslaitteet ovat CE-hyväksyttyjä, ja niissä on huomioitu niin turvallisuus, energiankulutus kuin hiljainen käyttöäänikin.

Kysy lisää tuotteistamme!

Kuormauslaitteet

Valikoimastamme löytyvät kuormauslaitteet moniin eri tarpeisiin: kuormaussillat korkeuserojen tasaamiseen, kuormaustiivisteet auton ja kuormaustilan välisten sivu- ja ylätilojen tiivistämiseen, kuormaustilat lastaukseen suojatussa ja vedottomassa tilassa sekä nostopöydät, siltapöydät ja konttikuormaussillat lastaamiseen.

Murtosuojat

Murtosuojat soveltuvat kauppakeskusten myymälöiden oviksi, kulunohjaukseen, kylmien parkkihallien oviksi, ikkunoiden murtosuojaukseen sekä liikkeiden, lastauslaiturien, jätekatosten, autokatosten ja tiskien sulkemiseen. Murtosuojia käytetään myös erilaisiin erikoissovelluksiin, kuten kaapistojen ja kuormalavahyllyjen sulkemiseen, sekä automaatti-varastojen oviksi ja suojaseiniksi.