Muut tuotteet

doorteam-ovet

DT Total -ovikoneistot

DT Total -ovikoneistot soveltuvat kaikille eri ovi- ja porttityypeille. Myös aiemmin asennettu käsikäyttöinen ovi on mahdollista sähköistää jälkikäteen.

Monipuoliset ohjausmahdollisuudet

Ohjaukseen on tarjolla useita erilaisia vaihtoehtoja, kuten radio, tutka, vetokytkin, painike- sekä koodinäppäimistöjä. Kaikki toimittamamme koneistot ja ohjauslaitteet ovat CE-hyväksyttyjä, ja niissä on huomioitu niin turvallisuus, energiankulutus kuin hiljainen käyttöäänikin.

Ohjausjärjestelmät

Ovien ja porttien sähköistys on Door-Teamin erikoisosaamista. Tuomme maahan erilaisia sähköisiä ohjausjärjestelmiä kauko-ohjaimista liiketunnistimiin.

Kangasnosto-ovet

Moduulirakenteiset kangasnosto-ovet esim. lämpövoimalaitoksille, sahoille, satamaterminaaleihin ja varastoihin, joissa tarvitaan leveitä oviaukkoja.

Taitto-ovet

Valmistetaan mittatilaustyönä haluttuun käyttötarkoitukseen ja voi olla jopa 16-lehtinen ja 6m korkea. Tukevan rakenteensa ansiosta ovi on kulutuksenkestävä ja sopii siksi kohteisiin, joissa on paljon raskasta liikennettä. Vahva rakenne tekee mahdolliseksi suurtenkin lasipintojen käytön. Oveen on mahdollista liittää automaattinen kulunvalvonta ja erilaisia ohjaustapoja.

Pikarulla-ovet

Nopeatoiminen ilmatiiviiksi kyllästetty pikarullaovi minimoi ilmavirtauksia tilojen välillä vilkkaasti liikennöitävissä kohteissa. Ovilevyä saa umpinaisen levyn lisäksi kirkkaalla PVC-ikkunalla tai vahvikeraidoin läpinäkyvässä PVC:ssä. Mahdollisia ohjaustoimintoja vakiopainikkeen lisäksi tutka, ajoneuvoilmaisin, vetokytkin sekä erilaiset impulssit.

Kuormalaitteet

Kuormaussillat korkeuserojen tasaamiseen. Kuormaustiivisteet auton ja kuormaustilan välisten sivu- ja ylätilojen tiivistämiseen. Kuormaustilat lastaukseen suojatussa ja vedottomassa tilassa. Nosto- ja siltapöydät sekä konttikuormaussillat lastaamiseen.

Murto-suojat

Suojat soveltuvat kauppakeskusten myymälöiden oviksi, kulun-ohjaukseen, kylmien parkkihallien oviksi, ikkunoiden murtosuojaukseen sekä liikkeiden, lastauslaiturien, jätekatosten, autokatosten ja tiskien sulkemiseen. Käytetään myös erilaisiin erikoissovelluksiin esim. kaapistojen ja kuormalavahyllyjen sulkemiseen että automaatti-varastojen oviksi ja suojaseiniksi.

Palo-ovet

Monipuolisesta valikoimasta löytyy oikea ovityyppi. Tuotevalikoima sisältää paloliukuovien lisäksi rullautuvat palo-ovet sekä palonosto-ovet monipuolisilla kiskostovaihtoehdoilla.