Nosto-ovet

DT-nosto-ovet-doorteam

DT-ovet

Nosto-ovet

Laajassa valikoimassamme on tarjolla nosto-ovet sekä autotalleihin että teollisuuden tarpeisiin. Nosto-ovi voivaan valita käyttötarpeen mukaan joko lämpöeristettynä tai ilman lämmöneristystä sekä käsi- tai konekäyttöisenä. Useista eri ovimalleistamme löytyy varma ratkaisu vaativimpiinkin kohteisiin. Varmistamme oven sopivuuden maksuttomalla mittakäynnillä ja ovemme toimitetaan lähes aina asennettuna.

Nosto-ovet ovat sekä ulko- että sisäpinnaltaan terästä. Ovet on eristetty 40 mm:n polyuretaanilla ja tiivistetty EPDM-tiivisteillä, minkä ansiosta ovet toimivat hyvin Suomen ankarissa sääolosuhteissa. Pintavaihtoehtoja ja -värejä on tarjolla useita ja nosto-ovet voidaan varustaa erilaisilla ikkunoilla, käyntiovella sekä automatiikalla. Oven nostotapa valitaan aina käyttökohteeseen parhaiten sopivaksi.

Palo-ovet

Kattavasta palo-ovien valikoimasta löytyy oikea ovityyppi jokaiseen kohteeseen. Tuotevalikoima sisältää paloliukuovien lisäksi rullautuvat palo-ovet sekä palonosto-ovet monipuolisilla kiskostovaihtoehdoilla.

Taitto-ovet

Taitto-ovet valmistetaan mittatilaustyönä haluttuun käyttötarkoitukseen. Taitto-ovi voi olla jopa 16-lehtinen ja 6 metriä korkea. Tukevan rakenteensa ansiosta ovi on kulutuksenkestävä ja sopiikin hyvin kohteisiin, joissa on paljon raskasta liikennettä. Vahva rakenne mahdollistaa suurtenkin lasipintojen käytön. Oveen on myös mahdollista liittää automaattinen kulunvalvonta ja erilaisia ohjaustapoja.

Pikarullaovet

Nopeatoiminen, ilmatiiviiksi kyllästetty pikarullaovi minimoi ilmavirtauksia tilojen välillä vilkkaasti liikennöitävissä kohteissa. Ovilevyä on saatavilla umpinaisen levyn lisäksi kirkkaalla PVC-ikkunalla tai vahvikeraidoin läpinäkyvässä PVC:ssä. Mahdollisia ohjaustoimintoja vakiopainikkeen lisäksi ovat tutka, ajoneuvoilmaisin, vetokytkin sekä erilaiset impulssit.

Kangasnosto-ovet

Valikoimastamme löytyvät moduulirakenteiset kangasnosto-ovet esimerkiksi lämpövoimalaitoksille, sahoille, satamaterminaaleihin ja varastoihin, joissa tarvitaan leveitä oviaukkoja.

Hyvät eristysominaisuudet

Nosto-ovien ulko- ja sisäpinta on terästä. Ovet on eristetty 40 mm:n polyuretaanilla ja tiivistetty EPDM-tiivisteillä, minkä ansiosta ovet toimivat hyvin Suomen ankarissa sääolosuhteissa. Pintavaihtoehtoja ja -värejä on useita ja ovet voidaan varustaa erilaisilla ikkunoilla, käyntiovella sekä automatiikalla. Oven nostotapa valitaan aina kohteen mukaan sopivaksi.

Tutustu galleriaamme