Portit, aidat

DT-tecno-portit-doorteamDT Tecno -portit

Valmistutamme omien suunnitelmien mukaan liuku-, kääntö- ja käyntiportteja. Materiaalina on alumiini, joka vakiotoimituksena on käsittelemätöntä. Portit on mahdollista maalata haluttuun RAL-sävyyn. Portit voivat olla joko verkkotäytteisiä tai alumiinisäleellä varustettuja.

Teollisuuden tarpeisiin

Liukuportin jykevän alapalkin ansiosta portti säilyttää ryhtinsä, vaikka suljettavana olisi kahdeksan metriä leveä aukko. Pariportti soveltuu jopa 16m porttiaukolle. Käyntiporttina voidaan käyttää saranaporttia tai pyöröporttia, jolloin saadaan tieto kuka portista on kulkenut, koska ja mihin suuntaan.

DT Tecno Portit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin ja tiukkojenkin turvallisuusvaatimusten noudattamiseen.

DT Titan -aitajärjestelmät

Suosituin aitamallimme on perinteinen alumiini- tai teräslangasta kudottu aitaverkko. Verkkoa on saatavilla eri korkeuksilla. Yleisimmin käytetty silmäkoko on 50 mm, mutta myös muut koot ovat saatavilla. Pylväät ovat alumiinia ja kaikki kiinnikkeet ja helat ruostumattomia.

Tukevat teräselementtiaidat

Vaativampiin olosuhteisiin soveltuu teräselementtiaita, jossa aitaelementti on tehty 6 mm tai 8 mm terästangoista. Langat on hitsattu yhteen, minkä ansiosta elementistä saadaan tukeva ja hyvännäköinen. Elementit kiinnitetään pylväisiin erikoisheloilla, mikä vaikeuttaa ilkivallan mahdollisuutta. Aitaelementit ja pylväät ovat kuumasinkittyä terästä joka maalataan haluttuun RAL-sävyyn. Suosittelemme, että kaikille aidoillemme tehdään betoniperustus. Siten aitalinja kestää hyvin mm. roudan vaikutuksen. Siirrettävän erikoiskalustomme avulla perustus saadaan rakennettua vaivattomasti.

Tutustu galleriaamme