Portit ja aidat

DT-tecno-portit-doorteamDT-portit

Liukuportit

Valmistutamme omien suunnitelmien mukaan liuku-, kääntö- ja käyntiportteja. Materiaalina porteissa on alumiini, joka vakiotoimituksena on käsittelemätöntä. Portit on mahdollista maalata haluttuun RAL-sävyyn. Toimittamamme portit voivat olla joko verkkotäytteisiä tai alumiinisäleellä varustettuja.

Liukuportti on toimiva ratkaisu leveisiin kulkuaukkoihin. Liukuportin jykevän alapalkin ansiosta portti säilyttää ryhtinsä, vaikka suljettavana olisi kahdeksan metriä leveä aukko. Pariportti soveltuu käytettäväksi jopa 16 metriä leveässä porttiaukossa.

Saranaportit

Saranaportti tai pyöröportti puolestaan soveltuu hyvin käyntiportiksi. Tällöin voidaan saada tietoa myös portin käyttäjistä, käyttäjien kulkusuunnasta ja kulkuajankohdasta. DT Tecno -portit soveltuvat erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin ja tiukkojenkin turvallisuusvaatimusten noudattamiseen.

DT-aidat

Verkkoaidat

Suosituin aitamallimme on perinteinen alumiini- tai teräslangasta kudottu verkkoaita. Verkkoa on saatavilla eri korkeuksilla. Yleisimmin käytetty silmäkoko aitaverkossa on 50 mm, mutta myös muita kokoja on saatavilla. Pylväät ovat alumiinia ja kaikki kiinnikkeet ja helat ruostumattomia.

Teräselementtiaidat

Vaativampiin olosuhteisiin soveltuu aita, joka on valmistettu teräselementistä. Aitaelementti on tehty 6 mm:n tai 8 mm:n terästangoista, jotka on hitsattu yhteen. Valmistustapansa ansiosta elementistä valmistettu aita on tukeva ja hyvännäköinen. Elementit kiinnitetään pylväisiin erikoisheloilla, mikä vähentää myös ilkivallan mahdollisuutta. Teräselementtiaita onkin varsin turvallinen ratkaisu vaativiin kohteisiin.

Aitaelementit ja pylväät ovat kuumasinkittyä terästä, joka maalataan haluttuun RAL-sävyyn. Suosittelemme, että kaikki aidat asennetaan betoniperustukselle, jolloin aitalinja kestää hyvin esimerkiksi roudan vaikutuksen. Siirrettävän erikoiskalustomme avulla perustus voidaan rakentaa vaivattomasti aidan asennuksen yhteydessä.

Tutustu galleriaamme