Huoltopalvelu

Kaipaako kohteesi ovi tai portti huoltoa? Kutsu huoltopalvelumme paikalle!

Ota yhteyttä ›

Ammattimainen huoltopalvelumme hoitaa ovet ja portit kuntoon

Doorteam tarjoaa asiantuntevaa huoltopalvelua kaikkiin ovi- ja porttiratkaisuihin. Räätälöimme asiakkaillemme aina henkilökohtaisen huoltosopimuksen ja tarvittaessa olemme paikalla käden käänteessä!

Haluaisitko ottaa kiinteistösi ovista ja porteista kaiken irti? Doorteamin huoltosopimuksella se onnistuu, sillä ammattilaisen toteuttama huolto pidentää laitteidesi käyttöikää.

Laadimme aina asiakaskohtaisen huoltosopimuksen, sillä huollon tarve vaihtelee esimerkiksi tuotteen käyttötiheyden, ympäröivien olosuhteiden ja esimerkiksi mahdollisen vasteajan mukaan. Doorteamilta saat juuri sinun tarpeidesi mukaisen huoltopaketin, jolla varmistamme tuotteesi toimivuuden ja pidemmän käyttöiän.

Tiesitkö? Laskutamme vain toteutuneista huoltokäynneistä – meidän asiakkaanamme et koskaan maksa turhasta.

Tutustu tuotteisiimme ›

Päivystyspalvelu on mahdollista saada kauttamme 24/7

Kun ennalta-arvaamaton ja nopeaa reagointia vaativa tilanne yllättää, me autamme! Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden ja apujoukkomme ovat tarvittaessa pikaisesti paikalla, mikäli ovesi tai porttisi vaatii huoltoa.

Doorteamin vasteaika omille asiakkaillemme on Länsi-Suomen lyhin. 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinullekin tarpeitasi vastaava huoltosopimus!

Huoltopalvelumme ennakoi, jotta sinun ei tarvitse

Olemme rakentaneet asiakkuutemme sinulle kaikin tavoin mahdollisimman helpoksi: Doorteamilla saat asioida aina saman yhteyshenkilön kanssa. Hän tuntee tilanteenne ja tuotteenne, joten palvelu on aina sujuvaa.

Säännöllisten huoltokäyntien ja ammattilaistemme asiantuntemuksen ansiosta voimme ennakoida tarvittavat kunnostukset ja korjaukset. Näin yllättävät vikatilanteet vähenevät ja tuotteiden käyttöikä pitenee.

Palvelemme asiakkaitamme Porissa ja koko Länsi-Suomen alueella. Liity sinäkin huoltoasiakkaidemme joukkoon, niin ovet, aidat ja portit pysyvät kunnossa!

Ota yhteyttä ›

Kattava varaosapalvelu pelastaa monta tilannetta

Huippuammattilaisten lisäksi palveluamme täydentää laaja varaosavalikoima. Doorteamilta saat todella kattavasti varaosia: esimerkiksi nosto-oven tasapainoitusjouset, myös yli edustamiemme tuotemerkkien. Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi etuja: tarjoamme sinulle alennusta kaikista varaosistamme.

Mikäli huollossa nousee esiin reagointia vaativia asioita, oma yhteyshenkilösi raportoi asiasta ja laatii mahdollisten korjausten kustannusarviot. Ammattilaisemme toimivat aina sinun etusi mukaan ja arvioivat, kannattaako vanhan portin tai oven korjaus vai olisiko järkevämpää hankkia uusi tuote tilalle.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tuki