Taitto-ovet

Taitto-ovet mittatilaustyönä, kun kaipaat laatua.


Ota yhteyttä ›

Pitkäikäiset taitto-ovet tarpeisiisi

Laadukkaat taitto-ovet ovat Doorteamin ylpeys ja lippulaivatuote. Taitto-ovemme valmistetaan aina mittatilaustyönä haluttuun käyttötarkoitukseen.

Etsitkö tukevaa ja lähes huoltovapaata ovea, jolla on hyvä lämmöneristyskyky? Olet löytänyt sellaisen! Doorteamin taitto-ovet sopivat monenlaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, esimerkiksi rakennusalan, maatalouden, teollisuuden ja monien muiden toimijoiden tarpeisiin. Ovet kasataan alusta loppuun Porissa, minkä ansiosta voimme todella taata tuotteen loistavan laadun.

Taitto-ovi tarjoaa paljon mahdollisuuksia, sillä se voi olla jopa 16-lehtinen ja 6 metriä korkea. Tukevan rakenteensa ansiosta ovi on kulutuksenkestävä ja sopii hyvin esimerkiksi sellaisiin kohteisiin, joissa on paljon raskasta liikennettä.

Doorteamin taitto-ovella on erityisen hyvä lämmöneristystyskyky ja tuotteemme ovilehti erottuu edukseen vahvuutensa ansiosta muihin vastaaviin tuotteisiin nähden. Taitto-ovellamme on lämpökatkaistu profiili, jonka ansiosta kylmä ei siirry sisäpuolelle, vaan ovi on tiivis.

Taitto-ovi voidaan varustaa myös moottorikäytöllä, käyntiovella sekä kolminkertaisilla lämpölaseilla

Yksi taitto-oven merkittävistä eduista on sen huoltovapaus. Liikkuvia ja kuluvia osia on vähemmän kuin esimerkiksi nosto-ovessa, mikä tekee tuotteesta pitkäikäisen ja näin ollen myös erinomaisen sijoituksen.

Kiinnostuitko markkinoiden huippuovesta? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Myymme ja asennamme taitto-ovia Porista Satakuntaan ja koko Länsi-Suomen alueelle.

Ota yhteyttä ›

Miksi taitto-ovi on kannattava sijoitus?

Laadukkaalla taitto-ovellamme on lukuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen hankinnan.

10 syytä valita Doorteamin taitto-ovi:

  1. Toteutetaan aina mittatilaustyönä, joten saat täsmälleen tarpeidesi mukaisen oven
  2. Erinomainen lämmöneristys ja tiiviys
  3. Hyvä ratkaisu erityisesti kosteisiin olosuhteisiin
  4. Kevyt käyttää käsikäyttöisenä myös isoilla ovilla
  5. Kulutuksenkestävä ja tukeva ovi
  6. Tyylikäs ulkonäkö
  7. Helppo asentaa
  8. Lähes huoltovapaa
  9. Pitkäikäinen tuote
  10. Ensiluokkainen laatu

Myymme ja asennamme taitto-ovia koko Länsi-Suomen alueella, esimerkiksi Porissa, Raumalla, Turussa, Tampereella ja Vaasassa. Ota siis yhteyttä ja tilaa huippuovi meiltä vaikka heti! Taitto-ovien lisäksi valikoimaamme kuuluvat automaattiovet, aidat, portit ja huoltopalvelu.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tuki