Door-Team Oy

Ovien, porttien ja aitojen vahva ammattilainen.

Ota yhteyttä ›

Doorteam on ovien, porttien ja aitojen asiantuntija palveluksessasi

Olemme täyden palvelun yritys, kun tarpeesi liittyvät oviin, portteihin tai aitoihin.

Doorteam on vuonna 2006 perustettu ovien ja aluesuojauksen asiantuntijayritys. Kaiken toimintamme keskiössä on korkea laatu, joka näkyy sekä tuotteissamme että palvelussa.

Olemme pieni ja nykyaikainen kasvuyritys, jonka tärkein tavoite on palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Me myymme, asennamme ja huollamme taitto-ovet ja automaattiovet, aidat sekä portit tarpeidesi mukaan. Palvelun nopeus on arvokas valttimme – mutta laatua unohtamatta!

Palvelumme lähtee aina henkilökohtaisuudesta. Haluamme ymmärtää juuri sinun yksilölliset tarpeesi, jotta voimme suositella sopivimpia ja oikein mitoitettuja ratkaisuja. Voit asioida kaikissa asioissa saman yhteyshenkilön kanssa aina myynnistä asennukseen ja huoltoon. Riveissämme työskentelee alan moniosaajia, jotka ovat valmiina palvelemaan.

Ota yhteyttä ›

Laatu on meille enemmän kuin pelkkä lupaus

Doorteam pohjaa kaiken toimintansa asiakkaan palvelemiseen ja pitkäjänteisyyteen. Tavoitteenamme on laadukas tuote, joka toimii ja palvelee luvatun mukaisesti ja jonka hankintaan, asennukseen ja huoltopalveluun käytetään turvallisia, laillisia ja hyväksi todettuja metodeja.

Saavuttaaksemme tavoitteemme, huolehdimme työmme ja tuotteidemme laadusta päivittäin. Valitsemme jälleenmyyntiedustuksemme pitkällisen harkinnan perusteella kuunnellen asiakkaiden käytännön kokemuksia. Omassa työssämme keskitymme huolellisuuteen, luotettavuuteen ja ammattitaitoon – jotta jokainen asiakkaamme olisi aidosti tyytyväinen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Tuki